Plat du Jour Maastricht

Kookt voor u

  • Catering
  • Deze week
  • Egbert Ausems
  • Contact
  • Blog
  • Talen & vertalen

14 February 2016 By Egbert Ausems Leave a Comment

Week 22/2 t/m 28/2

De thema van deze week is pastinaak!

Pastinaaksoep

(Romige pastinaaksoep met croûtons)

Stampotje met pastinaak

(met gebakken spekjes en Catalaanse worstjes)

Lasagne pomodori (zonder pastinaak)

(vegetarische lasagne met tomatensaus)

Pastinaaksoep, pastinaakpurée, gebakken pastinaak...

Pastinaaksoep, pastinaakpurée, gebakken pastinaak…

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Filed Under: blogs, Deze week

« Week 15 t/m 21 februari
kindergerechten »

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iedere week menu suggesties in uw mailbox?

Egbert Ausems - info@platdujourmaastricht.nl - 06 5310 4442 

KvK 65214528 - BTW NL002318774B75

Rabobank NL78RABO0138188440 - Algemene Voorwaarden - Cookies

Copyright © 2025 · Divine theme by Restored 316

WebsiteCoach

Deze site gebruikt cookies.OkLiever nietLees meer