Plat du Jour Maastricht

Kookt voor u

  • Catering
  • Deze week
  • Egbert Ausems
  • Contact
  • Blog
  • Talen & vertalen

27 March 2017 By Egbert Ausems Leave a Comment

Zachte curry met vis – week 27 maart t/m 2 april

Deze week bij Plat du Jour: 

  • pompoensoep (€ 4,50)
  • spezzatino di maiale (€ 12,50) – varkenshaasje in tomatensaus, geserveerd met tagliatelle en parmezaan
  • zachte curry met vis (€ 12,50) – zoet en zachte curry van tilapia, zoete aardappel, rode ui & kerrie-rijst
  • salade Caesar (€ 12,50) – rijk gevulde maaltijdsalade met kip, gekookt ei, parmezaan, cherry tomaten en croûtons. Onder andere.
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Filed Under: blogs, Deze week

« Gevulde paprika’s van Trivi – week 20 maart t/m 26 maart
Couscous & kefta – week 3 april t/m 10 april »

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iedere week menu suggesties in uw mailbox?

Egbert Ausems - info@platdujourmaastricht.nl - 06 5310 4442 

KvK 65214528 - BTW NL002318774B75

Rabobank NL78RABO0138188440 - Algemene Voorwaarden - Cookies

Copyright © 2025 · Divine theme by Restored 316

WebsiteCoach

Deze site gebruikt cookies.OkLiever nietLees meer