Plat du Jour Maastricht

Kookt voor u

  • Catering
  • Deze week
  • Egbert Ausems
  • Contact
  • Blog
  • Talen & vertalen

21 January 2019 By Egbert Ausems Leave a Comment

Velouté alsacien aux pois cassés

Deze week bij Plat du Jour:

  • Velouté alsacien aux pois cassés (romige snert uit de Elzas) (€ 4,50)
  • Cannelloni au canard (cannelloni met eendenragout) (€ 12,50)
  • Tartelettes aux oignons (hartige uientaartjes (2) met salade) (€ 7,50)
  • Maaltijdsalade met onder andere bacon, kip, mozzarella en cherry tomaten (€ 12,50)

Bon appétit!

Mocht u andere wensen hebben of een bestelling voor borrelhapjes willen doorgeven, neem dan gerust contact op!

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Filed Under: blogs, Deze week

« Pâtes à l’encre de seiche
Gepaneerde kip & petits légumes persillés »

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iedere week menu suggesties in uw mailbox?

Egbert Ausems - info@platdujourmaastricht.nl - 06 5310 4442 

KvK 65214528 - BTW NL002318774B75

Rabobank NL78RABO0138188440 - Algemene Voorwaarden - Cookies

Copyright © 2025 · Divine theme by Restored 316

WebsiteCoach

Deze site gebruikt cookies.OkLiever nietLees meer