Plat du Jour Maastricht

Kookt voor u

  • Catering
  • Deze week
  • Egbert Ausems
  • Contact
  • Blog
  • Talen & vertalen

19 April 2021 By Egbert Ausems Leave a Comment

Tomates farcies & pommes rissolees

Les suggestions de la semaine:

  • romige tomaat-basilicum soep – €4.50 (500 ml)
  • tomates farcies et pommes rissolées (gevulde tomaten uit de oven en gebakken aardappeltjes & dragon-mayonaise) – € 13,50
  • choucroute aux poissons (Elzasissche zuurkoolschotel met vis en aardappeltjes) – € 13,50
  • tartelette aux fraises – € 3,25

Bon appétit!

Wilt u bestellen of heeft u andere wensen, neem dan gerust contact op!

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Filed Under: blogs, Deze week

« Bouchees a la Reine et riz pilaf
Farfalle au potiron et a la sauge »

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iedere week menu suggesties in uw mailbox?

Egbert Ausems - info@platdujourmaastricht.nl - 06 5310 4442 

KvK 65214528 - BTW NL002318774B75

Rabobank NL78RABO0138188440 - Algemene Voorwaarden - Cookies

Copyright © 2025 · Divine theme by Restored 316

WebsiteCoach

Deze site gebruikt cookies.OkLiever nietLees meer