Plat du Jour Maastricht

Kookt voor u

  • Catering
  • Deze week
  • Egbert Ausems
  • Contact
  • Blog
  • Talen & vertalen

26 September 2016 By Egbert Ausems Leave a Comment

Tajine de boeuf aux petits pois et artichauts – week 26 september t/m 2 oktober

Soupe a l’oignon (4,50)

heldere Franse uiensoep

 

Tajine de boeuf aux petits pois et artichauts (€12,50)tajine

Marokaanse stoofgerecht met runderpoulet, erwtjes en artisjokken, geserveeerd met couscous

 

Penne met groene asperges (€9,00)

met peterselie, verse parmezaan en knoflook

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Filed Under: blogs, Deze week

« Pasta ratatouille – week 30 augustus tot 4 september
Romige pompoensoep – week 10 t/m 16 oktober »

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iedere week menu suggesties in uw mailbox?

Egbert Ausems - info@platdujourmaastricht.nl - 06 5310 4442 

KvK 65214528 - BTW NL002318774B75

Rabobank NL78RABO0138188440 - Algemene Voorwaarden - Cookies

Copyright © 2025 · Divine theme by Restored 316

WebsiteCoach

Deze site gebruikt cookies.OkLiever nietLees meer