Plat du Jour Maastricht

Kookt voor u

  • Catering
  • Deze week
  • Egbert Ausems
  • Contact
  • Blog
  • Talen & vertalen

17 February 2020 By Egbert Ausems Leave a Comment

Tajine de boeuf, artichauts et petits pois

De suggesties voor deze week:

  • bouillon van prei, lenteui en vermicelli (€ 4,50 – 500 ml)
  • tajine de boeuf, stoofschotel met runderpoulet, artisjokken en erwten met couscous (€ 12,50)
  • gebakken schol met groenten en Hollandaise saus (€ 13,50)
  • Le Chausson de Lucien, boterbladerdeeg gevuld met witte chocolade (€ 2,75)

Bon appétit!

Wilt u bestellen of heeft u andere wensen, neem dan gerust contact op!

mail: info@platdujourmaastricht.nl

tel: 0653104442

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Filed Under: blogs, Deze week

« Tortellini in brodo
Blanc de poulet à la crème et spaetzle »

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iedere week menu suggesties in uw mailbox?

Egbert Ausems - info@platdujourmaastricht.nl - 06 5310 4442 

KvK 65214528 - BTW NL002318774B75

Rabobank NL78RABO0138188440 - Algemene Voorwaarden - Cookies

Copyright © 2025 · Divine theme by Restored 316

WebsiteCoach

Deze site gebruikt cookies.OkLiever nietLees meer