Plat du Jour Maastricht

Kookt voor u

  • Catering
  • Deze week
  • Egbert Ausems
  • Contact
  • Blog
  • Talen & vertalen

2 October 2017 By Egbert Ausems Leave a Comment

Pindasoep met kip en verse spinazie – week 2 oktober t/m 8 oktober

Deze week bij Plat du Jour:

  • Pindasoep met kip, verse spinazie, haricots en gebakken uitjes (€ 4,50 per 500 ml)
  • Bouchée à la reine au veau & pommes risolées (konninginnepastei gevuld met huisgemaakte kalfsragoût & gebakken aardappelblokjes) (€ 13,50)
  • Risso al forno (rijstschotel met gehaktballen & mortadella uit de oven – receptuur van Nonna Anabella) (€12,50)
  • Wrap gevuld met gebakken aubergines & courgettes, gegratineerd op z’n Frans (€ 10,00)
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Filed Under: blogs, Deze week

« Elzassische Fleischkiechle & gebakken aardappeltjes (week 25/9 tot 1/10)
Pâtes d’Alsace au saumon fumé, vodka et crème – week 9 oktober t/m 15 oktober »

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iedere week menu suggesties in uw mailbox?

Egbert Ausems - info@platdujourmaastricht.nl - 06 5310 4442 

KvK 65214528 - BTW NL002318774B75

Rabobank NL78RABO0138188440 - Algemene Voorwaarden - Cookies

Copyright © 2025 · Divine theme by Restored 316

WebsiteCoach

Deze site gebruikt cookies.OkLiever nietLees meer