Plat du Jour Maastricht

Kookt voor u

  • Catering
  • Deze week
  • Egbert Ausems
  • Contact
  • Blog
  • Talen & vertalen

29 May 2017 By Egbert Ausems Leave a Comment

Penne met groene asperges & haricots verts (week 29 mei t/m 4 juni)

Deze week bij Plat du Jour:

  • Gazpacho (€ 4,50 per pot) – Spaanse koude groentesoep
  • Salade met falafel (€ 11,00), komkommer, yoghurt dressing, mini pita’s, ui & cherry tomaten
  • Courgettes provençales (€ 11,00) – courgettes gevuld met gehakt uit de oven, geserveerd met pilaf-rijst
  • Penne met groene asperges, haricots verts en verse Parmezaan (€ 11,00)

Bon appétit!

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Filed Under: blogs, Deze week

« Couscous aux légumes & kefta – week 22 mei t/m 28 mei
Paëlla basquaise – week 5 juni t/m 11 juni »

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iedere week menu suggesties in uw mailbox?

Egbert Ausems - info@platdujourmaastricht.nl - 06 5310 4442 

KvK 65214528 - BTW NL002318774B75

Rabobank NL78RABO0138188440 - Algemene Voorwaarden - Cookies

Copyright © 2025 · Divine theme by Restored 316

WebsiteCoach

Deze site gebruikt cookies.OkLiever nietLees meer