Plat du Jour Maastricht

Kookt voor u

  • Catering
  • Deze week
  • Egbert Ausems
  • Contact
  • Blog
  • Talen & vertalen

23 May 2016 By Egbert Ausems Leave a Comment

mezzaluna met romige truffelsaus en platte peterselie

Kippensoep met boerengroenten en vermicelli (€5,00)

 

Mezzaluna met romige truffelsaus (€12,50)truffel

(gevulde halve-maan pasta, romige truffelsaus, platte peterselie en verse parmezaan)

 

Tajine van runderpoulet, haricots en citroen (€13,50)

(met artisjok, erwtjes en ui – geserveerd met couscous)

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Filed Under: blogs, Deze week

« Spaghetti mozzarella & basilicum – week 16/5 tm 22/5
Gegratineerde witlof – week 30-5 t/m 3-6 »

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iedere week menu suggesties in uw mailbox?

Egbert Ausems - info@platdujourmaastricht.nl - 06 5310 4442 

KvK 65214528 - BTW NL002318774B75

Rabobank NL78RABO0138188440 - Algemene Voorwaarden - Cookies

Copyright © 2025 · Divine theme by Restored 316

WebsiteCoach

Deze site gebruikt cookies.OkLiever nietLees meer