Plat du Jour Maastricht

Kookt voor u

  • Catering
  • Deze week
  • Egbert Ausems
  • Contact
  • Blog
  • Talen & vertalen

24 April 2018 By Egbert Ausems Leave a Comment

Le Cassoulet

Deze week bij Plat du Jour:

  • Courgettesoep met gepofte knoflook en munt (€ 4,50 – 500 ml)
  • Cassoulet (stoofschotel met onder andere worst, witte bonen, tomaat, aardappel, ui) (€ 12,50)
  • Rigatone met aubergines en tomatensaus (€ 11,00)
  • Taboulé (maaltijdsalade met couscous & gegrilde groenten) (€ 11,00)
  • Clafoutis aux cerises (kleine Franse taartjes met kersen) (€ 2,75)

Bon appétit!

Wilt u bestellen of heeft u andere wensen, neem dan gerust contact op! 06-53104442

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Filed Under: blogs, Deze week

« Lente-soep met vermicelli
Aspergesoep! »

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iedere week menu suggesties in uw mailbox?

Egbert Ausems - info@platdujourmaastricht.nl - 06 5310 4442 

KvK 65214528 - BTW NL002318774B75

Rabobank NL78RABO0138188440 - Algemene Voorwaarden - Cookies

Copyright © 2025 · Divine theme by Restored 316

WebsiteCoach

Deze site gebruikt cookies.OkLiever nietLees meer