Plat du Jour Maastricht

Kookt voor u

  • Catering
  • Deze week
  • Egbert Ausems
  • Contact
  • Blog
  • Talen & vertalen

29 March 2021 By Egbert Ausems Leave a Comment

Gigot d’agneau a la cuillere et carottes

De suggesties voor deze week:

  • Huisgemaakte romige aspergessoep – € 4,50 (500 ml)
  • Gigot d’agneau à la cuillère (zacht gegaard lamsschenkel met tijm, wortel en aardappel) – € 14,50
  • Risotto aux asperges & roquette – € 12,50
  • Flan a la vanille et coulis de framboises – € 3,25

Bon appétit!

Wilt u bestellen of heeft u andere wensen, neem dan gerust contact op!

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Filed Under: blogs, Deze week

« Tarte flambee facon Plat du Jour
Paasbrunch »

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iedere week menu suggesties in uw mailbox?

Egbert Ausems - info@platdujourmaastricht.nl - 06 5310 4442 

KvK 65214528 - BTW NL002318774B75

Rabobank NL78RABO0138188440 - Algemene Voorwaarden - Cookies

Copyright © 2025 · Divine theme by Restored 316

WebsiteCoach

Deze site gebruikt cookies.OkLiever nietLees meer