Plat du Jour Maastricht

Kookt voor u

  • Catering
  • Deze week
  • Egbert Ausems
  • Contact
  • Blog
  • Talen & vertalen

5 November 2019 By Egbert Ausems Leave a Comment

Gevulde pasta met lichte truffelsaus en peterselie

De suggesties voor deze week:

  • Velouté de tomates, ofwel een romige gebonden tomatensoep (€ 4,50 – 500ml)
  • Gevulde pasta met lichte truffelsaus en peterselie (€ 12,50)
  • Carbonades (koteletjes in romige saus met spaetzle) (€ 12,50)
  • Tartelette aux myrtilles (bosbessen taartje) (€ 3,00)

Bon appétit!

Wilt u bestellen of heeft u andere wensen, neem dan gerust contact met mij op!

Gelieve uw bestelling 24 u van te voren door te geven.

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Filed Under: blogs, Deze week

« Soupe de potiron et chataigne
Veldsla stamppot & rookworst »

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iedere week menu suggesties in uw mailbox?

Egbert Ausems - info@platdujourmaastricht.nl - 06 5310 4442 

KvK 65214528 - BTW NL002318774B75

Rabobank NL78RABO0138188440 - Algemene Voorwaarden - Cookies

Copyright © 2025 · Divine theme by Restored 316

WebsiteCoach

Deze site gebruikt cookies.OkLiever nietLees meer