Plat du Jour Maastricht

Kookt voor u

  • Catering
  • Deze week
  • Egbert Ausems
  • Contact
  • Blog
  • Talen & vertalen

29 May 2016 By Egbert Ausems Leave a Comment

Gegratineerde witlof – week 30-5 t/m 3-6

Potage de courgette d’Huguette (€ 4,50)

romige courgettesoep met boursin

 

Linguine Genovese (€ 12,50)

pasta met pestosaus, haricots verts en aardappel

 

Chicons au gratin (€ 12,50)

Gegratineerde witlof

Gegratineerde witlof

gegratineerde witlof met ham en kaas

 

 

 

Koude asperges salade (€ 8,50)

met o.a aardappel, ham en erwtjes

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Filed Under: blogs, Deze week

« mezzaluna met romige truffelsaus en platte peterselie
Tuinkruidensoep – week 13-06 t/m 19-06 »

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iedere week menu suggesties in uw mailbox?

Egbert Ausems - info@platdujourmaastricht.nl - 06 5310 4442 

KvK 65214528 - BTW NL002318774B75

Rabobank NL78RABO0138188440 - Algemene Voorwaarden - Cookies

Copyright © 2025 · Divine theme by Restored 316

WebsiteCoach

Deze site gebruikt cookies.OkLiever nietLees meer