Plat du Jour Maastricht

Kookt voor u

  • Catering
  • Deze week
  • Egbert Ausems
  • Contact
  • Blog
  • Talen & vertalen

2 December 2019 By Egbert Ausems Leave a Comment

Fondue au fromage avec legumes grilles

Herfstweer: de suggesties voor deze week bij Plat du Jour:

  • Elzasisch romige zuurkoolsoep met spek en worst (€ 4,50 – 500 ml)
  • Boerenkool van mijn Oma, met een speklap en rookworst (€ 12,50)
  • Kaasfondue (v) met gegrilde groeten, croûtons  en salade verte (€ 12,50)
  • Chocolade taartje (€ 2,75)

Bon appétit!

Wilt u bestellen of heeft u andere wensen, neem dan gerust contact met mij op!

Gelieve uw bestelling 24-uur van te voren doorgeven. 

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Filed Under: blogs, Deze week

« Bouillon de volaille aux légumes
Gratin de penne au chorizo »

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iedere week menu suggesties in uw mailbox?

Egbert Ausems - info@platdujourmaastricht.nl - 06 5310 4442 

KvK 65214528 - BTW NL002318774B75

Rabobank NL78RABO0138188440 - Algemene Voorwaarden - Cookies

Copyright © 2025 · Divine theme by Restored 316

WebsiteCoach

Deze site gebruikt cookies.OkLiever nietLees meer