Plat du Jour Maastricht

Kookt voor u

  • Catering
  • Deze week
  • Egbert Ausems
  • Contact
  • Blog
  • Talen & vertalen

3 January 2017 By Egbert Ausems Leave a Comment

Fleischkiechle & spaetzle – week 2 januari t/m 8 januari

Minestrone (€ 5,00)

rijke gevulde Italiaanse soep met veel groeten

 

Lasagne met ratatouille (€ 11,50)

met onder andere courgette, aubergines, paprika’s, tomaat, parmezaan en mozzarella

 

Petit Quiche Manhattan (€ 5,00)

met zuurkool, cheddar & pastrami

 

Fleischkiechle & spaetzle (€ 11,50)fleischkiechle et spaetzle

gehaktballen op z’n Elzasisch met champignons-roomsaus en gebakken spaetzle

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Filed Under: blogs, Deze week

« Oudejaarshapjes – Nieuwjaarsschotel
Émincé de boeuf & sauce poivre vert – week 23 t/m 29 januari »

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iedere week menu suggesties in uw mailbox?

Egbert Ausems - info@platdujourmaastricht.nl - 06 5310 4442 

KvK 65214528 - BTW NL002318774B75

Rabobank NL78RABO0138188440 - Algemene Voorwaarden - Cookies

Copyright © 2025 · Divine theme by Restored 316

WebsiteCoach

Deze site gebruikt cookies.OkLiever nietLees meer