Plat du Jour Maastricht

Kookt voor u

  • Catering
  • Deze week
  • Egbert Ausems
  • Contact
  • Blog
  • Talen & vertalen

27 August 2018 By Egbert Ausems Leave a Comment

Filet mignon à la crème & spaëtzle

De suggesties voor deze week:

  • Romige tomaat-basilicum soep (€ 4,50 – 500 ml)
  • Filet mignon à la crème (varkenshaasje in romige champignonsaus & gebakken spaëtzle) (€12,50)
  • Hachis Parmentier (ovenschotel met gehakt, aardappelpurée & prei) (€11,50)
  • Cannelloni aux épinards (pasta-deeg gevuld met spinazie & ricotta uit de oven) (€ 11,50)

Bon appétit!

Wilt u bestellen of heeft u andere wensen, neem dan gerust contact op!

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Filed Under: blogs, Deze week

« Feest! De scholen zijn weer begonnen..!
Spaghetti met scampi’s & avocado »

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iedere week menu suggesties in uw mailbox?

Egbert Ausems - info@platdujourmaastricht.nl - 06 5310 4442 

KvK 65214528 - BTW NL002318774B75

Rabobank NL78RABO0138188440 - Algemene Voorwaarden - Cookies

Copyright © 2025 · Divine theme by Restored 316

WebsiteCoach

Deze site gebruikt cookies.OkLiever nietLees meer