Plat du Jour Maastricht

Kookt voor u

  • Catering
  • Deze week
  • Egbert Ausems
  • Contact
  • Blog
  • Talen & vertalen

26 April 2021 By Egbert Ausems Leave a Comment

Farfalle au potiron et a la sauge

De suggesties voor deze week:

  • velouté aux ecrevisse d’eau douce (romige rivierkreeftensoep) – € 5,00 (500 ml)
  • paëlla basque (met o.a. scampi’s, chorizo & kip) – € 13,50
  • farfalle au potiron et à la sauge (farfalle pasta met pompen en salie) – € 12,50
  • huisgemaakte chocolade mousse – 3,25

Bon appétit!

Wilt u bestellen of heeft u anderen wensen, neem dan gerust contact op!

info@platdujourmaastricht.nl

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Filed Under: blogs, Deze week

« Tomates farcies & pommes rissolees
gratin d’endives »

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iedere week menu suggesties in uw mailbox?

Egbert Ausems - info@platdujourmaastricht.nl - 06 5310 4442 

KvK 65214528 - BTW NL002318774B75

Rabobank NL78RABO0138188440 - Algemene Voorwaarden - Cookies

Copyright © 2025 · Divine theme by Restored 316

WebsiteCoach

Deze site gebruikt cookies.OkLiever nietLees meer