Plat du Jour Maastricht

Kookt voor u

  • Catering
  • Deze week
  • Egbert Ausems
  • Contact
  • Blog
  • Talen & vertalen

25 September 2019 By Egbert Ausems Leave a Comment

Endives gratinees

De suggesties van deze week:

  • Romige gepofte bloemkoolsoep met look (€ 4,50 – 500 ml)
  • Endives gratinées, ofwel witlof met ham, aardappelpurée & Béchamel-saus uit de oven (€ 12,50)
  • Penne met spinazie & gorgozonla uit de oven (€ 11,00)
  • Ganache taartje (€ 2,75)

Bon appétit!

Wilt u bestellen of heeft u andere wensen, neem dan gerust contact met mij op!

Bestellingen gelieve 24-uur van te voren doorgeven. 

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Filed Under: blogs, Deze week

« Couscous met kefta en kip
Aardappel & bloemkool gratin met Munster »

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iedere week menu suggesties in uw mailbox?

Egbert Ausems - info@platdujourmaastricht.nl - 06 5310 4442 

KvK 65214528 - BTW NL002318774B75

Rabobank NL78RABO0138188440 - Algemene Voorwaarden - Cookies

Copyright © 2025 · Divine theme by Restored 316

WebsiteCoach

Deze site gebruikt cookies.OkLiever nietLees meer