Plat du Jour Maastricht

Kookt voor u

  • Catering
  • Deze week
  • Egbert Ausems
  • Contact
  • Blog
  • Talen & vertalen

8 February 2021 By Egbert Ausems Leave a Comment

Endives au jambon

De suggesties voor deze koude week:

  • Soupe aux pois cassés et lard (snert op z’n Elzassisch met spliterwten en spek) – € 4,50
  • Endives au jambon (zacht gegaard witlof met ham, aardappelpurée en huisgemaakte béchamel-saus) – € 13,50
  • Gnocchi met huisgemaakte rucola pesto & Gorgonzola – € 12,50
  • Tartelette aux myrtilles – € 3,25

Bon appétit!

Wilt u bestellen of heeft u andere wensen, neem dan gerust contact op! 

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Filed Under: blogs, Deze week

« Penne verdi
Tajine de veau aux pruneaux »

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iedere week menu suggesties in uw mailbox?

Egbert Ausems - info@platdujourmaastricht.nl - 06 5310 4442 

KvK 65214528 - BTW NL002318774B75

Rabobank NL78RABO0138188440 - Algemene Voorwaarden - Cookies

Copyright © 2025 · Divine theme by Restored 316

WebsiteCoach

Deze site gebruikt cookies.OkLiever nietLees meer