Plat du Jour Maastricht

Kookt voor u

  • Catering
  • Deze week
  • Egbert Ausems
  • Contact
  • Blog
  • Talen & vertalen

17 July 2017 By Egbert Ausems Leave a Comment

Emincé de volaille à la courgette & spätzele – week 17 juli t/m 23 juli

Deze week bij Plat du Jour:

  • Romige tomatensoep met ballen & parmezaan (€ 4,50)
  • Emincé de volaille à la courgette & spätzele (€ 11,00) kipfilet in romige saus met courgettes & kruiden
  • Rigatoni met carbonara van asperges, spekjes, parmezaan en verse peterselie           (€ 11,00)
  • Kleine groenten-taartje met frisse salade verte (€ 3,50)

Wilt u bestellen of heeft u vragen, neem dan gerust contact op!

Plat du Jour: 0653104442

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Filed Under: blogs, Deze week

« Ravioloni rucola & parmezaan – week 10 juli t/m 16 juli
Potage aux tomates et boulettes – week 24 juli t/m 28 juli »

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iedere week menu suggesties in uw mailbox?

Egbert Ausems - info@platdujourmaastricht.nl - 06 5310 4442 

KvK 65214528 - BTW NL002318774B75

Rabobank NL78RABO0138188440 - Algemene Voorwaarden - Cookies

Copyright © 2025 · Divine theme by Restored 316

WebsiteCoach

Deze site gebruikt cookies.OkLiever nietLees meer