Plat du Jour Maastricht

Kookt voor u

  • Catering
  • Deze week
  • Egbert Ausems
  • Contact
  • Blog
  • Talen & vertalen

3 April 2017 By Egbert Ausems Leave a Comment

Couscous & kefta – week 3 april t/m 10 april

Les suggestions de Plat du Jour cette semaine:

  • Franse selderij-soep (€ 4,50 per pot)
  • Couscous aux légumes, boulettes de kefta et merguez (€ 12,50)
  • Farfalle met gegrilde courgettes, tomaatjes, mozzarella en parmezaan (€ 11,00)
  • Salade met asperges en romige peterselie dressing (€ 10,00)

Bon app’!

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Filed Under: blogs, Deze week

« Zachte curry met vis – week 27 maart t/m 2 april
Soba noodles, spinazie en cherry tomaten – week 10 april t/m 16 april »

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iedere week menu suggesties in uw mailbox?

Egbert Ausems - info@platdujourmaastricht.nl - 06 5310 4442 

KvK 65214528 - BTW NL002318774B75

Rabobank NL78RABO0138188440 - Algemene Voorwaarden - Cookies

Copyright © 2025 · Divine theme by Restored 316

WebsiteCoach

Deze site gebruikt cookies.OkLiever nietLees meer