Plat du Jour Maastricht

Kookt voor u

  • Catering
  • Deze week
  • Egbert Ausems
  • Contact
  • Blog
  • Talen & vertalen

22 May 2017 By Egbert Ausems Leave a Comment

Couscous aux légumes & kefta – week 22 mei t/m 28 mei

Deze week bij Plat du Jour:

  • Ribkessoep met kervel (€ 4,50 per bak)
  • Salade met gebakken spekjes, haricots verts, gekookt eitje, sjalotjes, cherry tomaten… (€ 10,00)
  • Couscous aux légumes & kefta (€ 12,50)
  • Vegetarisch couscous (€ 11,00)

Bon appétit!

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Filed Under: blogs, Deze week

« Penne met gegrilde groenten – week 15 mei t/m 21 mei
Penne met groene asperges & haricots verts (week 29 mei t/m 4 juni) »

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iedere week menu suggesties in uw mailbox?

Egbert Ausems - info@platdujourmaastricht.nl - 06 5310 4442 

KvK 65214528 - BTW NL002318774B75

Rabobank NL78RABO0138188440 - Algemene Voorwaarden - Cookies

Copyright © 2025 · Divine theme by Restored 316

WebsiteCoach

Deze site gebruikt cookies.OkLiever nietLees meer