Plat du Jour Maastricht

Kookt voor u

  • Catering
  • Deze week
  • Egbert Ausems
  • Contact
  • Blog
  • Talen & vertalen

8 October 2018 By Egbert Ausems Leave a Comment

Cordon bleu à la crème, champignons et spaetzle

Les suggestions de cette semaine:

  • pompoensoep met gepofte knoflook, salie en peper (€ 4,50 – 500 ml)
  • cordon bleu à la crème, champignons et spaetzle (€ 12,50)
  • pasta met courgettes, erwten & parmezaan (€ 11,00)
  • tartelettes aux fruits des bois (€ 3,25)

Wilt u bestellen of heeft u andere wensen, neem dan gerust contact op!

06-53104442

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Filed Under: blogs, Deze week

« Choucroute!
Herfst! »

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iedere week menu suggesties in uw mailbox?

Egbert Ausems - info@platdujourmaastricht.nl - 06 5310 4442 

KvK 65214528 - BTW NL002318774B75

Rabobank NL78RABO0138188440 - Algemene Voorwaarden - Cookies

Copyright © 2025 · Divine theme by Restored 316

WebsiteCoach

Deze site gebruikt cookies.OkLiever nietLees meer