Plat du Jour Maastricht

Kookt voor u

  • Catering
  • Deze week
  • Egbert Ausems
  • Contact
  • Blog
  • Talen & vertalen

26 March 2018 By Egbert Ausems Leave a Comment

Coq au Riesling & Paasspecials

De suggesties van de week:

  • Romige aspergessoep (€ 4,50 – 500ml)
  • Coq au Riesling & grenailles (Coq au vin uit de Elzas met krieltjes & salade verte) (€ 12,50)
  • Rigatoni met pikante scampi’s (€ 12,50)
  • Mini hartige Egg & Bacon taartje met cheddar, ideaal voor het Paasontbijt of lunch (€ 2,75 per stuk)
  • Friand (Franse saucijzenbroodje met mosterd) (€ 2,75 per stuk)
  • Huisgemaakte eiersalade (€ 2,75 per bakje)

Bon appétit!

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Filed Under: blogs, Deze week

« Veldsla stamppotje met spek
Poulet a la Provencale en andere suggesties »

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iedere week menu suggesties in uw mailbox?

Egbert Ausems - info@platdujourmaastricht.nl - 06 5310 4442 

KvK 65214528 - BTW NL002318774B75

Rabobank NL78RABO0138188440 - Algemene Voorwaarden - Cookies

Copyright © 2025 · Divine theme by Restored 316

WebsiteCoach

Deze site gebruikt cookies.OkLiever nietLees meer