Plat du Jour Maastricht

Kookt voor u

  • Catering
  • Deze week
  • Egbert Ausems
  • Contact
  • Blog
  • Talen & vertalen

4 July 2016 By Egbert Ausems Leave a Comment

Cocotte au poisson – week 4 juli t/m 10 juli

Harira (€ 4,50)

(rijk gevulde Marokaanse soep met onder andere kikkererwten, linzen, tomaat, ui en runderpoulet)

 

cocotte de baekeoffe

cocotte de baekeoffe

Petite cocotte de Baeckeoffe au poisson (€ 9,50)

(ovenschoteltje met onder andere aardappel, prei, wortel en tilapia filet)

(side salad € 2,50)

 

‘Zomer’stamppot met baby-spinazie met Catalaanse worstjes (€ 12,50)

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Filed Under: blogs, Deze week

« Tuinkruidensoep – week 13-06 t/m 19-06
Kervel soep met gehaktballetjes – week 11 juli t/m 17 juli »

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iedere week menu suggesties in uw mailbox?

Egbert Ausems - info@platdujourmaastricht.nl - 06 5310 4442 

KvK 65214528 - BTW NL002318774B75

Rabobank NL78RABO0138188440 - Algemene Voorwaarden - Cookies

Copyright © 2025 · Divine theme by Restored 316

WebsiteCoach

Deze site gebruikt cookies.OkLiever nietLees meer