Plat du Jour Maastricht

Kookt voor u

  • Catering
  • Deze week
  • Egbert Ausems
  • Contact
  • Blog
  • Talen & vertalen

21 February 2017 By Egbert Ausems Leave a Comment

Carnaval, Blanquette de Veau en andere lekkernijen – week 20 februari t/m 26 februari

Deze week een aantal speciale suggesties voor de Carnavals-dagen:

  • kippensoep (€ 4,50)
  • kleine hartige taartjes (€ 3,50) – spek, prei en kaas of kip & cheddar
  • huisgemaakte worstenbroodje (€ 3,50)
  • géén tête de veau maar Blanquette de veau (€ 10,00) & rijstblanquette et riz (stoofkalfsschotel met room, champignons en rijst)
  • konninginnepasteitje met kippenragout (€ 4,50)
  • penne pomodori (€ 7,50)

Deze gerechten zijn makkelijk op te warmen en lekker als tussendoortje of als vervanging van de frikandel speciaal. Alaaf!

 

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Filed Under: blogs, Deze week

« BIBELESKAES & POMMES SAUTEES – WEEK 13 FEBRUARI T/M 19 FEBRUARI
De gehaktballen van Kunima – week 6 maart t/m 12 maart »

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iedere week menu suggesties in uw mailbox?

Egbert Ausems - info@platdujourmaastricht.nl - 06 5310 4442 

KvK 65214528 - BTW NL002318774B75

Rabobank NL78RABO0138188440 - Algemene Voorwaarden - Cookies

Copyright © 2025 · Divine theme by Restored 316

WebsiteCoach

Deze site gebruikt cookies.OkLiever nietLees meer