Plat du Jour Maastricht

Kookt voor u

  • Catering
  • Deze week
  • Egbert Ausems
  • Contact
  • Blog
  • Talen & vertalen

2 May 2016 By Egbert Ausems Leave a Comment

Boeuf Bourguignon – week 2-05 tm 8-05

Velouté d’asperges (€ 5,00)

romige aspergessoep met gekookt eitje, ham en peterselie

Penne met gegrilde courgettes en home-made pesto (€ 11,00)

en parmezaan!

Boeuf Bourguignon (€ 12,50)

met o.a. sjalotjes, champignons en aardappelgratin
Boeuf Bourguignon

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Filed Under: blogs, Deze week

« Kippenbouillon met tortellini week 25-4-2016 t/m 1-5-2016
Spaghetti mozzarella & basilicum – week 16/5 tm 22/5 »

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iedere week menu suggesties in uw mailbox?

Egbert Ausems - info@platdujourmaastricht.nl - 06 5310 4442 

KvK 65214528 - BTW NL002318774B75

Rabobank NL78RABO0138188440 - Algemene Voorwaarden - Cookies

Copyright © 2025 · Divine theme by Restored 316

WebsiteCoach

Deze site gebruikt cookies.OkLiever nietLees meer