Plat du Jour Maastricht

Kookt voor u

  • Catering
  • Deze week
  • Egbert Ausems
  • Contact
  • Blog
  • Talen & vertalen

13 April 2020 By Egbert Ausems Leave a Comment

Blanquette de veau & tomates persillées

De suggesties van deze week:

  • velouté d’endives, ofwel romige witlofsoep (€ 4,50 – 500 ml)
  • blanquette de veau, grenailles & tomates persillées (€ 12,50) – kalfsragoût met krieltjes en tomaten uit de oven
  • NIEUW!! Kippetje van tante Door uit de oven met o.a. venkel, aardappel en wortel en huisgemaakte appelmoes voor het hele gezin- € 30,00 (Let op! enkel op zondag)
  • carbonara aux asperges (€ 12,50) – pasta met asperges, peterselie, room en parmezaan (vegetarisch)
  • petit clafoutis aux cerises (€ 3,00)

Wijn: Côtes du Rhône (€ 9,95) of Pinot Griggio Cattaro (€ 7,50) van Ruyters en De Koning Wijninkoop

In verband met drukte, graag uw bestelling voor woensdag 16u00 door te geven via: info@platdujourmaastricht.nl of 0653104442

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Filed Under: blogs, Deze week

« Homard Thermidor
Tian et riz sauvage »

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iedere week menu suggesties in uw mailbox?

Egbert Ausems - info@platdujourmaastricht.nl - 06 5310 4442 

KvK 65214528 - BTW NL002318774B75

Rabobank NL78RABO0138188440 - Algemene Voorwaarden - Cookies

Copyright © 2025 · Divine theme by Restored 316

WebsiteCoach

Deze site gebruikt cookies.OkLiever nietLees meer