Plat du Jour Maastricht

Kookt voor u

  • Catering
  • Deze week
  • Egbert Ausems
  • Contact
  • Blog
  • Talen & vertalen

2 March 2020 By Egbert Ausems Leave a Comment

Blanc de poulet à la crème et spaetzle

De suggesties van deze week:

  • Romige tomatensoep met vermicelli – € 4,50 (500 ml)
  • Blanc de poulet à la crème et spaetzle (kipfilet in roomsaus met gebakken spaetzle) – € 12,50
  • Gratin de courgettes et pommes de terres au gruyère et salade verte – € 12,50
  • Mousse au chocolat maison – € 2,75

Bon appétit!

Wilt u bestellen of heeft u andere wensen? Neem dan gerust contact!

info@platdujourmaastricht.nl

06-53104442

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Filed Under: blogs, Deze week

« Tajine de boeuf, artichauts et petits pois
Gratin de penne au chorizo »

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iedere week menu suggesties in uw mailbox?

Egbert Ausems - info@platdujourmaastricht.nl - 06 5310 4442 

KvK 65214528 - BTW NL002318774B75

Rabobank NL78RABO0138188440 - Algemene Voorwaarden - Cookies

Copyright © 2025 · Divine theme by Restored 316

WebsiteCoach

Deze site gebruikt cookies.OkLiever nietLees meer