Plat du Jour Maastricht

Kookt voor u

  • Catering
  • Deze week
  • Egbert Ausems
  • Contact
  • Blog
  • Talen & vertalen

28 May 2018 By Egbert Ausems Leave a Comment

Artichaut et vinaigrette

Deze week een typisch Frans voorgerecht bij Plat du Jour:

  • Artichaut et vinaigrette (€ 4,50 – per stuk)
  • Cassoulet (Franse stoofschotel met onder andere worst, spek, bonen, tomaten, ui…) (€ 12,00)
  • Lasagne d’aubergines gratinée (€ 12,00)
  • Kleine quiches (2x) & salade (€ 10,00)

Bon appétit!

Voor bestellingen of vragen, neem dan gerust contact op!

06-53104442

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Filed Under: blogs, Deze week

« Maaltijdsalade met geflambeerde scampi’s
Bibbeleskas (Fromage blanc d’Alsace) »

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iedere week menu suggesties in uw mailbox?

Egbert Ausems - info@platdujourmaastricht.nl - 06 5310 4442 

KvK 65214528 - BTW NL002318774B75

Rabobank NL78RABO0138188440 - Algemene Voorwaarden - Cookies

Copyright © 2025 · Divine theme by Restored 316

WebsiteCoach

Deze site gebruikt cookies.OkLiever nietLees meer