Plat du Jour Maastricht

Kookt voor u

  • Catering
  • Deze week
  • Egbert Ausems
  • Contact
  • Blog
  • Talen & vertalen

7 January 2019 By Egbert Ausems Leave a Comment

2019!

Beste wensen voor 2019!

Deze week bij Plat du Jour:

  • Kippenbouillon met groenten en vermicelli (€ 4,50)
  • Potée aux poireaux et fleischkiechle (preistamppot met gehakbtallen op z’n Elzassich) (€ 11,50)
  • Pasta met zongedroogde tomaten, bimis & zachte geitenkaas (€ 11,50)
  • Clafoutis aux cerises (zanddeegtaartje met kersen en crème pâtissière) (€ 2,50)

Bon appétit!

Mocht u willen bestellen of heeft u andere wensen, bel dan gerust: 06-53104442!

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Filed Under: blogs, Deze week

« De gehaktballetjes van Kunima
Pâtes à l’encre de seiche »

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iedere week menu suggesties in uw mailbox?

Egbert Ausems - info@platdujourmaastricht.nl - 06 5310 4442 

KvK 65214528 - BTW NL002318774B75

Rabobank NL78RABO0138188440 - Algemene Voorwaarden - Cookies

Copyright © 2025 · Divine theme by Restored 316

WebsiteCoach

Deze site gebruikt cookies.OkLiever nietLees meer